Over mij

Ik ben een ervaren coach die je helpt om inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid en je loopbaan-en levensloopvragen. Ik ben analytisch, empathisch, betrokken, proces-én resultaatgericht. Anderen vinden van mij dat ik goedlachs ben, dat ik zorgvuldig omga met mensen en dat ik diepgaand te werk ga. Zelf vind ik met aandacht en mindfull met mensen omgaan belangrijk. Ik put voor mijn aanpak niet alleen uit mijn professionele loopbaan maar ook uit mijn persoonlijke ontwikkelingsproces. Als je daar meer over wilt weten dan raad ik je aan ook hier te kijken.

Ik heb ervaring met leidinggeven aan een team van professionals. Ik heb leidinggevenden opgeleid en trainers, coaches en adviseurs individueel of groepsgewijs gecoacht in de uitoefening van hun vak. Ik heb veel ervaring met onderwijsorganisaties in grote steden.

Ik heb Pedagogische & Andragogische wetenschappen gestudeerd en ben afgestudeerd als onderwijskundige. 

Aanvullend ben ik opgeleid als Human Dynamics-facilitator en Human Dynamics-coach (zie REE!). Voor degenen die bekend zijn met Human Dynamics; mijn persoonlijkheidsdynamiek is emotioneel-fysiek..

Aanvullend ben ik opgeleid als loopbaancoach (Hoogendijk/ Vista Nova).

Aanvullend ben ik opgeleid als bij  en heb ik mijn heldervoelende en helderziende kwaliteiten verder ontwikkeld.

De afgelopen jaren heb ik mijn intuitieve kan verder ontwikkeld door mijn creatieve kant verder te ontwikkelen (zie Serena Anchanchu) en heb ik een opleiding bij de Paqo's uit Peru gevolgd (zie Serena Anchanchu) . Ik kan mijn heldervoelende kwaliteiten inzetten in een coachtraject. 

In ben lid van de NOLOC en maak deel uit van diverse netwerken van vakgenoten.

Wil je weten of je met jouw vraag bij mij terecht kunt, neem dan vrijblijvend contact met mij op of lees meer over mijn visie, mijn aanbod of over mij.

Daarnaast ben ik ook beeldend kunstenaar en maak ik ruimtelijk werk; zie www.marijkemarkusbeeldendkunstenaar.nl

Voor mijn activiteiten met organisaties en teams zie: www.inzichtinzicht.nl

Vrijwilligerswerk:

Sinds het voorjaar van 2014 ben ik als vrijwilliger betrokken bij Talentcoach in Den Haag. Daar begeleid ik de intervisie van een groep talentcoaches.

Ik ben ook actief voor de Talentpool van Groenlinks Leiden door talenten individueel te begeleiden en regelmatig workshops te verzorgen.

Met logica kom je van A naar B, met verbeeldingskracht kom je overal! (Albert Einstein)